CLOUDDIENSTEN

Cloud

Uw volledige kantoor in de cloud: dat is kiezen voor eenvoud, gemak en veiligheid. U neemt de complexe techniek niet meer zelf in huis, maar neemt simpelweg diensten af. Geen investering, u betaalt per gebruiker en u bent er zeker van dat uw gegevens altijd veilig en vertrouwd in de cloud staan.

In de cloud: hoe werkt dat?

Met Microsoft ® Office 365 is uw volledige kantoor in de cloud. Iedereen binnen uw onderneming kan werken waar hij maar wil en wanneer hij maar wil, door in te loggen via een internetbrowser; een internetverbinding is wel vereist, of men werk ‘On-premise’ en synchroniseert (automatisch) op een later moment wanneer een internetverbinding beschikbaar is. Binnen Microsoft ® Office365 kunt u onder andere documenten, e-mails, agenda’s, takenlijsten veilig en vertrouwd bewerken, delen en uitwisselen.

Overal en altijd toegang tot uw documenten

Microsoft® Ofice 365 is overal ter wereld benaderen. U logt in via uw pc op kantoor, tablet op locatie of zelfs smartphone in de cloud. En u heeft de beschikking over uw eigen cloud-omgeving met data en applicaties.
Bij een cloudoplossing wordt data niet lokaal opgeslagen op de eigen servers en computers, maar online, in de cloud. De data wordt opgeslagen op servers buiten de organisatie zelf. Opslag en beveiliging worden geregeld door hierin gespecialiseerde bedrijven.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw onderneming, neem vrijblijvend contact op.

CONTACT OPNEMEN

 

Wij komen graag met u in contact. 

Vul hier het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

  INFORMATIE

  Handelsregisternummer KVK : 646 04 772

  IBAN NL 10 INGB 0007 0468 90

  BTW-ID NL 00 02 37 000 B73

  CONTACTGEGEVENS

  info@itsron.nl

  06 – 420 855 63

  Iepehout 43, 2719 JP Zoetermeer