Clouddiensten

CLOUDDIENSTEN

Cloud

Uw volledige kantoor in de cloud: dat is kiezen voor eenvoud, gemak en veiligheid. U neemt de complexe techniek niet meer zelf in huis, maar neemt simpelweg diensten af. Geen investering, u betaalt per gebruiker en u bent er zeker van dat uw gegevens altijd veilig en vertrouwd in de cloud staan.

In de cloud: hoe werkt dat?

Met Microsoft ®  365 is uw volledige kantoor in de cloud. Iedereen binnen uw onderneming kan werken waar hij maar wil en wanneer hij maar wil, door in te loggen via een internetbrowser; een internetverbinding is wel vereist, of men werk ‘On-premise’ en synchroniseert (automatisch) op een later moment wanneer een internetverbinding beschikbaar is. Binnen Microsoft ® 365 kunt u onder andere documenten, e-mails, agenda’s, takenlijsten veilig en vertrouwd bewerken, delen en uitwisselen.

Overal en altijd toegang tot uw documenten

Microsoft ® 365 is overal ter wereld benaderen. U logt in via uw pc op kantoor, tablet op locatie of zelfs smartphone in de cloud. En u heeft de beschikking over uw eigen cloud-omgeving met data en applicaties.
Bij een cloudoplossing wordt data niet lokaal opgeslagen op de eigen servers en computers, maar online, in de cloud. De data wordt opgeslagen op servers buiten de organisatie zelf. Opslag en beveiliging worden geregeld door hierin gespecialiseerde bedrijven.

Mocht u geïnformeerd willen worden over de mogelijkheden een Clouddienst binnen uw onderneming te introduceren, deel uw interesse via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.