Beheer

BEHEER

Met werkplek- en serverbeheer wordt alles binnen de dagelijkse gang van zaken van de ICT afgedekt in één overeenkomst. IT Support beheert uw servers, werkstations, het netwerk en alle andere apparaten die er mee gekoppeld zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring van Windows en veelgebruikte applicaties, voorkomen wij problemen op uw servers en werkstations. En mocht er toch een probleem zijn of u heeft een vraag over een bepaalde applicatie, dan helpen wij u graag. En dat zonder bijkomende kosten. Er zijn geen clausules met wat wel of geen onderdeel is van de overeenkomst: eenvoudig; alle werkzaamheden en apparatuur binnen uw netwerkomgeving vallen onder deze overeenkomst.

IT Support zal maandelijks, op voor afgesproken dagen en tijden bij u op locatie de werkzaamheden uitvoeren. Geen monitoring op afstand met mail- en belcontact, maar betrokken bij uw bedrijfsproces én op locatie voor een vast bedrag per maand. Maandelijks ontvangt u werkverslagen en in gesprekken wordt u op de hoogte gesteld van de incidenten en ontwikkelingen binnen uw onderneming. 

IT Support is tegelijkertijd uw partner en denkt en kijkt mee bij het verbeteren van de processen binnen uw onderneming en indien wenselijk, adviseert u hierin.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw onderneming, neem vrijblijvend contact op.